Daş kimi qatiq mayalandirmanin tək sirri

Azfood.az milli.az-a istinadən daş kimi qatıq mayalandırmanın reseptini təqdim edir.

Süd götürürük. Südü bişirək və dalğalandıqdan sonra zəif atəşdə 10 dəqiqə daha bişiririk.

Beləliklə, südümüz bir az qatılaşacaq-artıq suyu buxarlaşacaq.
Qatıq edəcəyimiz südü bir az soyudaq. Barmağımız yanmayanda süd hazırdır. Barmağımızla südün istiliyini test edin.

Daha sonra süddən azca stəkana götürüb 1 xörək qaşığı qatıq,1 çimdik duz və şəkər qatın. Südlə qatışdırın və bu qarışımı şüşə bankalara tökün. Əsas sir budur: ağzına 4 qat kağız salfet qoyub streç selofanla bağlayın.

Səma Fərzəli

Next Post

“Aqrarkredit”in kredit portfelində 89 milyon manatdan çox qalığ yaranıb

Şb Apr 24 , 2021
Bu il aprelin 1-nə “Aqrarkredit” QSC bank olmayan kredit təşkilatının (BOKT) ümumilikdə 36 mindən artıq biznes layihəsi üzrə 400 milyon manatdan çox kredit xidməti göstərib. Azfood.az report.az-a istinadən xəbər verir ki, bunu BOKT-un İdarə Heyətinin sədri Məmməd Musayev deyib. Onun sözlərinə görə, mart ayının sonuna “Aqrarkredit”in kredit portfelinin qalığı 89,5 milyon manat təşkil edib: “Bu il yanvarın 1-nə Respublika […]