Sən demə, qarğıdalını səhv bişiririk – QAYDA

Sən demə, qarğıdalını səhv bişiririk – QAYDA

Bugünədək qarğıdalını yanlış bişirdiyinizi bilirdinizmi?

AzFood-un təqdim edəcəyi reseptlə qaynatdığınız qarğıdalıların dadından doymayacaqsınız.

Bir neçə qızıl qaydaya əməl edərək qarğıdalını daha ləzzətli bişirin.

1. Qarğıdalıları bişirməzdən əvvəl 3-4 hissəyə bölün. Bu çox vacib şərtdir.

2. Hissələri bişirəcəyiniz qazana töküb, su ilə doldurun.

3. Su qaynayanda qazana 1 fincan süd və 1 x/q kərə yağı əlavə edin.

4. Qarğıdalını təxmini 10 dəqiqə də südlü, yağlı suda bişirib, ocaqdan götürün.

Bu qədər! Süd ətirli qarğıdalını ənənəvi qaydada duz səpərək yeyin.

 

 

AzFood

Next Post

Ətli əncir dolması necə hazırlanır?

Şb Noy 21 , 2020
AzFood ağız dadını dəyişmək istəyən qurmanları ləzzətli əncir dolmasının resepti ilə tanış edir. İnqrediyentlər: 1 ədəd soğan 1/2 türk qəhvəsi fincanı zeytun yağı 200 qram qiymə 2 xörək qaşığı fıstıq 1 türk qəhvə fincanı düyü 2 dəstə cibez (kələm və gül kələmini yığdıqdan sonra torpaqda qalan köklərindən böyüyən və böyüyən […]
Ətli əncir dolması necə hazırlanır?